Feb 17, 2009

Tere, koolikaaslane!

Sinu vana hea kool on raskustes ja vajab Sinu abi.

Kaua on räägitud Kuressaare Põhikooli sulgemisest. Nüüd on siis asi selge. Takkis koos oma hiidkooliga neelab KPK ja teha pole sinna enam suurt midagi. Ometi jääb hinge kripeldama soov veel kuidagi aidata. Kasvõi näidates sümboolselt toetust oma koolile ja vastumeelsust selle sulgemisele.

Linnavalitsus on teinud ettepaneku KPK "liitmiseks" KG-ga. 26. veebruaril volikogu, eesotsas Takkisega, selle suure tõenäosusega ka kinnitab. Kutsun enne seda kuupäeva kõiki vilistlasi üles kokku saama ja kätest kinni võtma, et näidata linnaisadele ja rahvale, kui armastatud kooli nad sulgema hakkavad. See on üsna lootusetu üritus, kuid parem kui mitte midagi. Ehk saame veel midagi teha, ehk on volikogu liikmedki kõigest inimesed?

Mida me teha saaksime? Usun, et vana hea pikett või rongkäik ajaks asja ära. Võiks koguneda KPK ette ja liikuda rongkäigus linnavalitususse. Kogunemine leiab aset 23. veebruaril, kell 14:00 KPK ees. Arvamust ja toetust võib avaldada ka tuntud rahvastikuregistris nimega Orkut. Selleks on loodud kommuun "Hoolin oma koolist".

Mida sina saad teha? Sina oled välja valitud kui üks tubli inimene, kes on KPK-s käinud. Seega usaldan Sulle tähtsa ülesande - levitada seda teadet oma klassikaaslaste ja tuttavte KPK vilistlaste seas. Saada meile, helista, skräpi... Lase teatel lennata! Kutsu teisi üles ja osale ka ise! Räägi sellest kõikidele oma tuttavatele KPK vilistlastele!

Me peame oma kooli nüüd kuidagigi tänama ja aitama! See on õige väike asi!

Mina ja Sinu kool on Sinu abi eest ülimalt tänulik. Ka siis kui teed vaid seda, et saadad selle kirja edasi kõikidele, keda tead. Sinust oleneb palju!

No comments:

Post a Comment